Национална изложба за всички породи кучета „Короната на Враца“ – 25.06.2022

Националната изложба за киноложка изложба за всички породи кучета „Короната на Враца“ ще се проведе в събота, 25 юни 2022 г. на терена на Ловния парк на Ловно-рибарско дружество – Враца.

Кучетата ще бъдат оценявани от международен съдия, експерт на FCI за всички породи кучета, специалист и развъдчик на ваймаранери и уипети, победители на световни и европейски първенства. Неговото име и страна ще бъдат обявени след получаване на официално потвърждение от неговата национална киноложка организация.

Записване за изложбата „Короната на Враца“ ОНЛАЙН на адрес:

https://kennelunion.bg/zayavka-za-registracziya/

Таксата за участие е 15 лв. за кучетата от класовете „бебе“ и „ветеран“ и за кучетата от българските национални породи и 30 лв за всички останали. Плащане с банков превод на:

IBAN BG72UBBS80021030944450, Киноложки съюз България

или (по изключение) на място в деня на изложбата. Платилите предварително трябва да представят при регистрацията документ за плащането.

Как да стигнем до мястото на изложбата ?

От Враца тръгвате към Околовръстния път в посока Оряхово. След Студентски град, който остава вдясно, стигате до кръгово движение. Излизате от него и продължавате в същата поска.

На около 100 м след това ще видите вляво от вас път с бариера и информационно табло до нея. Това е пътят за мястото на изложбата.

Тъй като не можете да направите ляв завой на това място, продължавате още напред, при първа възможност правите обратен

завой и през бариерата (този път тя ще ви остане вдясно) стигате до мястото на изложбата.