Специализирана изложба за кучета от породата френски булдог – Враца 25.06.2022

Изложбата ще се проведе на 25 юни 2022 г. на терените на Ловен парк на ЛРД-Враца.  Кучетата, участващи в изложбата ще бъдат оценявани и класирани от г-н Миодраг Миле Никич от Сърбия.  Той е известен експерт на породата, с повече от 25 години опит в развъждането на тази порода под името OFF NIMIMI HOUSE. В неговия развъдник са произведени много кучета, носители на титли и победители в множество киноложки изложби от най-високо ниво. Миодраг Никич е признат от FCI съдия както на породата френски булдог, така и на цялата 9 породна група, а и на още 6 други породни групи.

Канен e да оценява кучета от породата френски булдог както на САС и CACIB изложби, така и на специализирани и клубни изложби за породата в множество държави. За пръв път е в България.

Записването за участие в специализиранатa изложба става като изпратите следните данни: име на кучето, дата на раждане, пол, клас, номер на родословие, номер на микрочип, име на бащата, име на майката име, производител, имена на собственика, имейл за контак със собственика, заедно със сканирано родословно свидетелство на електронен адрес [email protected]. Краен срок за записване – 22 юни 2022 г.

Таксата за участие е 15 лв. за кучетата от класовете бебе и ветерани и 30 лв. за всички останали кучета. Заплащането става по с банков превод на:

IBAN BG72UBBS80021030944450, Киноложки съюз България

или (по изключение) на място в деня на изложбата. Платилите предварително трябва да представят при регистрацията документ за плащането.

За победителите са приготвени награди от Киноложки съюз България и спонсора HUSSE България. Най-доброто женско и най-доброто мъжко куче на изложбата ще получат почетната титла „Шампион на породата френски булдог на Киноложки съюз България – 2022“.