Започва регистрацията за откритата международна киноложка изложба за всички породи кучета „Kороната на София“

Започва регистрацията за откритата международна киноложка изложба за всички породи кучета „Златната корона“ в София – 27/28 май 2023.

Киноложки съюз България кани своите членове и подръжници на

Открити международни киноложки изложби за всички породи кучета „Короната на София“ – 27 и 28 май 2023.

Изложбите ще се проведат в двата дни на Стадиона на ФК „Казичене“ (в първия прикачен файл ще намерите координати и карта на мястото – ул. „Хаджи Димитър“ 10А, 1532 Казичене, GPS42°39’47″N 23°27’31″E ). Регистрацията за участие започва от 9:00 ч. в деня на изложбата, а оценяването в ринга от 10:00 ч.

Кучетата ще бъдат оценявани международни съдии – експерти на FCI от Косово, Турция и България. Разпределението на съдиите по породни групи и конкурси e както следва:

Таксата за участие е 20 лв. за кучетата от класовете „бебе“ и „ветеран“ и за кучетата от българските национални породи и 40 лв за всички останали. Плащането е предварително с банков превод на: IBAN BG72UBBS80021030944450, Киноложки съюз България с основание за плащането „Участие в киноложка изложба“. Ако нямате електронно банкиране или нямате достатъчно опит в онлайн плащанията, можете да направите това за минути в най-близкия офис на EasyPay. Само по изключение и при много сериозни причини ще се приема заплащане и на място в деня на изложбата, като в такива случаи таксата се уеличава с 10 лв. Платилите предварително трябва да представят при регистрацията документ за плащането.

При попълване на заявката обърнете внимание на следните неща:

  • първо изберете на коя изложба искате да се запишете за участие – на 27.05, на 28.05 или и на двете, като изберете съответната опция от падащото меню;
  • копие от родословните документи, както и шампионския сертификат за участниците в клас „шампиони“, се прикачват като сканирано копие във вид на файл. Допустимите формати са jpg, png, pdf с размер не повече от 32 MB;
  • изберете породата от падащото меню;
  • опциите за цвят, размер, тип козина са задължителни само за породите, в които те се съдят отделно – например цветове за немските догове, пудели и др., размери при немските шпицове, тип на козината за дакели и т..н. За всички други породи изберете ot менюто „не се отнася за тази порода“

След попълване на заявката и изпращането й ще получите мейл с потвърждение за участието ви. При всякакви проблеми, свързани с регистрацията за участие, можете да ни пишете на лични съобщения тук, на [email protected] или в краен случай 🙂 на 0888 234 210.

За участие се допускат кучета с редовни родословни документи, издадени от организации-членове на FCI (в т.ч. БРФК до 1.01.2022 г), Киноложки съюз България, както и от другите две организации-кандидати за членство във FCI – Български киноложки клуб (БКК) и БНФК.

До участие ще се допускат и кучета, с редовни КЛУБНИ родословия, ако са издадени от съответните клубове, бивши членове на БРФК, и след 1.01.2022, но при спазване на изискванията на FCI. Няма условие тези клубове сега да членуват в някоя от киноложките организации-кандидати за членство във FCI. Такива например са кучетата от клубовете за пинчер, шнауцер, поинтер, бобтейл, бретон спаниел, йоркширски териер и др.

При всички случаи на съмнение и необходимост от повече информация можете да отправяте своите въпроси на [email protected] или на лични бележки тук.

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ – 21.05.2023.

След това записване няма да има. Няма да се допуска и записване на място в деня на изложбата.

Очакваме ви, Вас и Вашите кучета, на „Короната на София“ – купите и наградите очакват своите нови притежатели !